Δεν χωράει με τίποτα στη στολή του μακεδονομάχου
από το Κουλούρι

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss


Απογοητευμένος δηλώνει ο 52χρονος Στάθης Σ., κάτοικος Θεσσαλονίκης, που θέλησε να διαδηλώσει ντυμένος μακεδονομάχος στο χθεσινό συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ, για να διαπιστώσει ότι η στολή που είχε από το 1992 δεν του έμπαινε πλέον με τίποτα.

«Στα πόδια ήταν στενή, πιο στενή απ’ όσο θα ‘πρεπε, αλλά έμπαινε. Στην κοιλιά όμως με τίποτα, δεν υπήρχε περίπτωση να κουμπώσει, ακόμη κι αν κρατούσα την ανάσα μου καθ’ όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος, ο οποίος τελικά προτίμησε ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», με ένα δερμάτινο μπουφάν από πάνω.

«Θυμάμαι το ’92, ήμουν 27 ετών, η στολή μου ερχόταν κουτί. Με κοιτούσαν όλοι στη συγκέντρωση, ομάδες Ποντίων, μητροπολίτες, όλοι με θαύμαζαν. Πέρασαν τα χρόνια, πήρα κάποια κιλά, πρέπει να είμαι τουλάχιστον δέκα κιλά πάνω τώρα. Το ήξερα βέβαια, όμως είναι άλλο να βλέπεις πάνω σου τη διαφορά» συμπλήρωσε.

Ο 52χρονος εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια ποντιακή στολή, που από κατασκευής της έχει πιο φαρδύ κόψιμο, όμως αφενός δεν κατάγεται από τον Πόντο και αφετέρου δεν προλάβαινε να προμηθευτεί κάποια γιατί τα καταστήματα είχαν ήδη κλείσει.

«Ευτυχώς που βρήκαν δυο άλογα μαζί με τον γείτονα και κατέβηκαν έφιπποι στο κέντρο, γιατί αλλιώς ποιος ξέρει πόσο καιρό θα ακούγαμε την γκρίνια του» δήλωσε από την πλευρά της η σύζυγος του κ. Στάθη, Ουρανία.

Πλέον, ο 52χρονος διαβεβαιώνει πως θα αρχίσει αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χωράει στη στολή μέχρι το επόμενο συλλαλητήριο, σχέδιο στο άκουσμα του οποίου η σύζυγός του αρκέστηκε να γνέψει συγκαταβατικά.

ΠΗΓΗ: το Κουλούρι

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *