Προεκλογικό αφιέρωμα

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Πιστεύω ότι αξίζουν ένα, δύο ή και περισσότερα αφιερώματα στις εκλογές και στους υποψηφίους.

Πιθανότατα, δεν θα επικεντρωθώ στα προεκλογικά προγράμματα και τις προεκλογικές υποσχέσεις. Αν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα δημοσίευα τις απόψεις και τα τσιτάτα της κυρίας Μεγαλοοικόνομου. Αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνουμε, Ας απέχουμε λοιπόν, από τέτοια, κι ας πρόκειται να στερηθούμε τόσο γέλιο. Κρίμα, γιατί η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι αστείρευτη πηγή γέλιου, Παραταύτα, έχω την βαθιά πεποίθηση ότι θα υπάρξει άξιος αντικαταστάτης τη κυρίας Μεγαλοοικονόμου, σε τοπικό επίπεδο.

Βέβαια, υπάρχει η αντίθετη άποψη ότι οι Τσιριγώτες ενδιαφέρονται περισσότερο για την αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων, ή για τις επιλογές του Μπογδάνου παρά για τα τοπικά θέματα. ‘Ολες οι απόψεις βεβαίως είναι αποδεκτές.

Άσε που έχεις τον ανάπηρο, καμπούρη, λάθρο ενοικιαστή, που προσπαθεί να την «πέσει» στην κουκλάρα γύφτισσα. Μιλάμε για τεράστια διαστροφή!!!

Άντε να δούμε λοιπόν πως θα τσουλήσει το εγχείρημα.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

2 σκέψεις για το “Προεκλογικό αφιέρωμα

  1. Να υποθέσω τους Τσιριγώτες τους απασχολεί πιο πολύ να διαβάσουν το τι τους απασχολεί να διαβάσουν παρά κάτι που δεν τους απασχολεί να διαβάσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *