Ο Τραμπ, οι αμβλώσεις και το επιτελείο
αλιεύει ο Γιώργος Διδυμιώτης

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Πώς η Σουηδή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τρόλαρε τον Τραμπ με μία φωτογραφία

Πώς η Σουηδή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τρόλαρε τον Τραμπ με μία φωτογραφία (Photo) - Media

Η αντιπρόεδρος της Σουηδικής κυβέρνησης Ιζαμπέλ Λέβιν, υπέγραψε ένα διάταγμα βάσει του οποίου οι κυβερνήσεις της χώρας υποχρεούνται να εφαρμόσουν πολιτικές ώστε ως το 2045 η Σουηδία να γίνει χώρα μηδενικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, τα οποία θεωρούνται ως υπεύθυνα για την κλιματική αλλαγή.

Η Λέβιν ανακοίνωσε την υπογραφή του διατάγματος μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, στον οποίο ανέβασε και μια φωτογραφία με τις συνεργάτιδές της την ώρα που υπέγραφε το νόμο. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο. Κι όμως το Twitter κυριολεκτικά εξερράγει καθώς η φωτογραφία θεωρήθηκε ως απίστευτο τρολάρισμα στον Τραμπ.

Βλέπετε, ο Λευκός Οίκος, την ημέρα που ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραφε διάταγμα το οποίο έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν άμβλωση, είχε δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία.

Ο Τραμπ τότε είχε κατηγορηθεί ότι περιτριγυρίζεται μόνο από κουστουμαρισμένους άνδρες στο Λευκό Οίκο, πέραν από την κριτική που είχε δεχθεί για το περιεχόμενο του διατάγματος.

Έτσι, τώρα η Λέβιν του «απαντά» με μια φωτογραφία γεμάτη γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι έγκυος και καμία δεν είναι ντυμένη επίσημα. Είναι αυτό που λένε… «τρολάρισμα με το γάντι».

ΠΗΓΗ:  Το Ποντίκι

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *