Δεν υπάρχει πια δικαιολογία, είστε Ναζί
του Γιώργου Καλοβυρνά

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Τα ψέμματα τέλος. Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές, φασίστες και εγκληματίες. Όλοι το ξέρουμε και πολύ περισσότερο εσείς. Οι 147 των Κυθήρων.

Ναι σε εσάς απευθύνομαι. Στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει πια κανένα ελαφρυντικό, ούτε άφεση αμαρτιών. Γνωρίζετε πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι δεκτές πλέον δικαιολογίες του τύπου: «δεν γνώριζα«, «το έκανα από αντίδραση«, «παρασύρθηκα«. Το αίμα τόσων ανθρώπων όμως βρίσκεται και στα δικά σας χέρια.

Ναι, εσείς οι 147 που κρύβεστε. Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσεις έναν έναν τους Τσιριγώτες, αν ψήφισαν Χρυσή Αυγή, ποτέ δεν πρόκειται να μαζέψεις περισσότερες από 10 θετικές απαντήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι θα σφυρίξουν αδιάφορα, θα έχουν ψηφίσει κάτι άλλο. Υποτίθεται. Σαφώς, η ψήφος είναι μυστική. Όμως δεν κρύβεστε επειδή έχετε το δικαίωμα της μυστικής ψήφου. Αλλά γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι είστε εσείς που χώνετε το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, όχι στο πολιτικό κατεστημένο, όχι στο διεφθαρμένο σύστημα, αλλά στο σώμα κάθε ανυπεράσπιστου πλάσματος σε τούτη εδώ την χώρα.

Εγκληματίας δεν είναι μόνο αυτός που μαχαιρώνει ή γρονθοκοπεί, αλλά και αυτός που έχει προσλάβει άλλον για να κάνει την βρόμικη δουλειά. Και εσείς έχετε πετύχει την καλύτερη συμφωνία. Ορίσατε άλλους να κάνουν την βρομοδουλειά, χωρίς ποτέ κανένας να μπορέσει να σας καταδικάσει ως ηθικούς αυτουργούς ή συνεργάτες εγκληματιών. Πετύχατε πολύ καλό «deal». Θα διαπράξουν άλλοι τα αίσχη σας, χωρίς καν να πληρώσετε. Απλά βάζοντας το κατάλληλο χαρτάκι στην κάλπη.

Το πιο αστείο απ’ όλα είναι πως νομίζετε ότι είστε αντισυστημικοί. Ότι εσείς θα φέρετε την αλλαγή στο διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα. Εσείς, με την Χρυσή Αυγή, που έχει υπερψηφίσει όλα τα σχέδια νόμου που είναι υπέρ του κεφαλαίου και των τσιφλικάδων του Ελληνικού Κράτους.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *