Στο εδώλιο πρώην πρόεδρος αθλητικής ομάδας για τα σουβλάκια
από τη Ροδιακή

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου βρέθηκε χθες πρώην πρόεδρος αθλητικού σωματείου της περιοχής μας κατηγορούμενος για… τα σουβλάκια που έψηνε η ομάδα του!
Το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο καθώς, όπως επισημάνθηκε, δεν ήταν εκείνος υπεύθυνος.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2015 οπότε και τα μέλη του σωματείου, όπως είθισται να γίνεται και από άλλους αντίστοιχους συλλόγους, για την ενίσχυση των εσόδων τους, είχαν στήσει υπαίθριο πάγκο και πουλούσαν σουβλάκια. Ωστόσο κατά τη διάρκεια ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε άδεια για το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο που είχαν στήσει, με αποτέλεσμα να κινηθεί σε βάρος του πρώην προέδρου η ποινική διαδικασία.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Τάσος Στεργενάκης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, τόσο η ποινική δίωξη όσο και το πρόστιμο καταλογίστηκαν στον πρώην πρόεδρο, όμως η ευθύνη ανήκε στο σωματείο. Μάλιστα πρόσθεσε ότι το πρόστιμο των 5000 ευρώ που έχει επιβληθεί έχει τακτοποιηθεί από το σωματείο, ενώ κατά τα λοιπά όλα ήταν νομότυπα, δηλαδή υπήρχε κανονικά ταμειακή μηχανή για την έκδοση αποδείξεων κ.ά.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης απάλλαξε τον πρώην πρόεδρο από την κατηγορία, κρίνοντας τον αθώο.

ΠΗΓΗ: Ροδιακή

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *