2 σκέψεις για το “Εγχώριος & Ανεμογεννήτριες

 1. Συμφωνώ και εγώ με τις Σκέψεις του Ανδρέα Μαριάτου.Προσωπικά στη συνάντηση του ΔΣ ακούγοντας τον πρόεδρο της εγχωρίου μου έδωσε την εντύπωση ότι στην συνάντηση είχε έρθει σαν αντίλαλος του δημάρχου χώρια που ήταν και τελείως αδιάβαστος. Η μη ξεκάθαρη θέση του μου άφησε την αίσθηση ότι μια χαρά κάνει την μαριονέτα του δημάρχου.

  • αλλάξτε τον έχετε τη δύναμη;
   επιλέξτε με βάση τον όγκο του κόσμου που μπορεί να σας στηρίξει (εμπράκτως όχι μόνο θεωρητικώς), γνωστοποιήστε το ζήτημα αυτό εκτός των στενών πλαισίων του νησιού μήπως και τη γλιτώσετε, αν και…
   δεδομένης της κατάστασης που θα επέλθει λόγω Κορονιού *sic, βλέπω την ανώτερη βία, το άλλοθι, να ξεστομίζεται ήδη…λόγω οικονομικής δυσχέρειας θα τα δεχτούν όλα με αίσθηση σωτηρίας (εδώ είμαστε και θα είμαστε).

   Αντί να κοιτάμε πως θα δημιουργήσουμε μια αποκεντρωμένη κατάσταση παραγωγής ενέργειας ώστε η κάθε κοινότητα να είναι αυτάρκης και κάθε κοινότητα την περίσσεια παραγωγής να τη δίνει στο δίκτυο του νησιού (υπάρχουν αρκετές επιλογές αποθήκευσης), προτιμάμε να δίνουμε στόχο κρυβόμενοι πίσω από οφίτσια ή πίσω από την μικρότητα την καλλιεργημένη, ώστε το κλασικό business as usual να θεριεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *