Η αστυνομική βία δεν θα περάσει…
DR

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

This guy name Ebuka died in the hands of Greek police in Omonia station. He was beaten to death, leaving back wife and a newborn baby.

Ο Εμπουκά Μαμασουμπέκ ήταν 34 ετών, πατέρας 2 παιδιών. Δούλευε πουλώντας χρωματιστά βραχιολάκια στην Ομόνοια

 

 


     Στις 8 Φλεβάρη μεταφέρθηκε για εξακρίβωση στοιχείων στο ΑΤ Ομόνοιας, όπου και πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η γυναίκα του Εμπουκά αναζητώντας τον σύντροφο της επισκέφθηκε το ΑΤ Ομόνοιας όπου και έπεσε θύμα ενός απάνθρωπου εμπαιγμού. Ενώ ο άνθρωπος είχε πεθάνει της είπαν πως δεν γνωρίζουν κάτι και την έκαναν μπαλάκι από τμήμα σε τμήμα, για να της πουν τελικά να περιμένει 24 ώρες και να κάνει δήλωση εξαφάνισης. Μόνο μετά από πολλά τηλεφωνήματα του δικηγόρου της ενημερώθηκε τελικά η οικογένεια. Διαφορετικά και όπως φαίνεται, αν δεν είχε παρέμβει δικηγόρος, ο Εμπουκά ίσως και να ήταν τώρα αγνοούμενος.

     H αστυνομία αναφέρει ότι ο Εμπουκά προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων και πέθανε από…. πνευμονικό οίδημα μέσα στο τμήμα στις 12.30 την Παρασκευή. Φυσικά οι ξυλοδαρμοί μέσα στο ασανσέρ όπου δεν υπάρχουν κάμερες ειναι συνηθισμένοι, ο ίδιος ο Εμπουκά είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού στο ΑΤ Ομονοίας, περίπου 8 μήνες πριν.


19_02_25 εμπουκα - 19_02_25-ceb5cebccf80cebfcf85cebaceb1-1

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *