Τα σκατά δεν είναι αηδία-
είναι η καταναλωτική μανία!

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

blfr

Πριν δύο χρόνια, Black Friday ανήμερα, η εταιρεία που εκδίδει το παιχνίδι Cards Against Humanity, κυκλοφόρησε 30.000 συσκευασίες, που έμοιαζαν εξωτερικά με εκείνες που περιέχουν συλλεκτικές κάρτες, δηλώνοντας ωστόσο ξεκάθαρα ότι το κουτί περιείχε κόπρανα ταύρου, ή αλλιώς «μαλακίες (bullshit)  κυριολεκτικά» . Επίσης, φρόντισε να είναι απόλυτα σαφής:

το κουτί πωλείται προς 6 δολάρια και περιέχει αυτό που γράφει. Όποιος δε, αποφασίσει να το αγοράσει περιμένοντας ότι δε θα βρει μέσα σε αυτό σκατά, θα κερδίσει ένα πολύτιμο μάθημα με μόλις 6 δολάρια.

Το αποτέλεσμα ήταν  πως τα bullshit ξεπούλησαν μέσα στο πρώτο μισάωρο, από τη στιγμή που ανέβηκαν στο site,  κάνοντας τζίρο για την εταιρεία 180.000 δολάρια!

Βέβαια, αν κάποιος νομίζει ότι η εταιρεία πέτυχε κάτι, πέρα από το να αναδείξει την ισοδυναμία της καταναλωτικής μανίας με την ηλιθιότητα, γελιέται. Γιατί, ως γνωστόν, η ηλιθιότητα είναι απύθμενη, για αυτό ακόμη και σήμερα, μπορεί κάποιος να βρει στο ebay τα περιβόητα σκατά ταύρου, από την τιμή των 57 δολαρίων…..

 

 

(Για περισσότερα:arstechnica.com)

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmailrssrss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *